Vienkārši Jauns Dizains, Laivu Kakla Elsojošs Piedurknēm Ar Rāvējslēdzēju-Line Kāzu Kleita Kāzu Kleitas Vestido De Noiva Pasūtījuma

Noliktavā SKU: w106308 €106.05 €79.53
Daudzums:

Laipni Lūdzam Raktuves Kāzu Kleita

1. OEM ir Pieejami, Pircēju Etiķetes Pieņemt

2. Uzticami Maksājumu Darījuma Internetā

3.Minimālais Pasūtījuma Daudzums

4 .ja jums vietu pasūtījumu, ja jums nav standarta izmēra ,lūdzu, rakstiet detaļu lielums ir skaidrs.ja jums ir standarta izmērs, pārbaudiet mūsu lieluma diagrammu, mēs padarītu kleitu izmērs pēc mūsu izmēru chart.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.man vajag citu krāsu un pielāgoto izmēru,bet es nevaru izvēlēties to, kad es ielieku šo rīkojumu, ko man darīt?

Mūsu izmēru un krāsu, ir bez maksas.Jūs varat ievietot šo rīkojumu, ar savu pieprasījumu.Mums būs kleita saskaņā savu jauno ziņu.

2. Es varu darīt dažas izmaiņas uz sākotnējo projektu vai Var jūsu rūpnīcas padarīt savu dizainu?

Absolūti OK!Lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma.

3.Es varu izvēlēties dažādu krāsu un pielāgoto izmēru?

Pārliecināts,lūdzu, skatīt informāciju zemāk.

4. Steidzami vai Skriešanās, Lai

Mēs alsoaccept rush kārtību.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms lai apstiprinātu datumu un bezmaksas attiecīgi,paldies.

5.Muitas nodevas

Vairumā timesometimes dažos muitas amatpersona var būt stingra.mums nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas,Lūdzu, pārbaudiet to muitas politika pie sava vieta

Piezīmes

1. Kā godīgs pārdevējs, mēs garantējam, ka kleita būs 90%-95% pats kā sākotnējā attēlā parādīts .Ja vēlaties 100% tieši to pašu, lūdzu, piedod.Mēs nevaram garantēt, tāpēc, lūdzu, nav pasūtījumu, ja jūs joprojām pieprasa 100% līdzība.Paldies par jūsu undertstanding.

2. Kāzu kleita nav nevienas accessaries, piemēram, plīvuri, cimdi, apakšsvārki iekšpusē un tā tālāk.Cenu noteikšana ir tikai kleita!Ja jūs vēlaties accessaries, lūdzu, sazinieties ar mums!

3. Mēs iesakām jums chooselace uz augšu, kas ir labāk, lai pielāgotu izmēru, lai atbilstu jūsu ķermeņa labāk.

4. Kleitu var veikt pielāgoto izmēru, krāsu, dizainu.Mēs iesakām youfind a proffessional speciāli uz pasākumu, lai jūs rūpīgi pēc Pasūtījuma Mērījumi Guidelinebefore pērkot kleita tiešsaistē.

5.Nav gatavu jebkuru kleita.Visas kleitas ir izgatavotas pēc pasūtījuma!Visu pasūtījuma procesu(no dienas, kad būsim saņēmuši jūsu maksājumu, un mērījumus) būs 8-15 darba dienu laikā(Steidzamības rīkojumus, izņemot gadījumus).

6. Pirms pasūtījuma, pleaseread visu mūsu saraksti uzmanīgi, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT ekrāna un LCD cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.Ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs veikt pasūtījumu.Paldies.

Ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.Pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita www.bausch-pharma.lv stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.Šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.Brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!Lai iegūtu vislabākos rezultātus, vienmēr ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionālu vietējo pielāgot.

Ir daudzi maksājumu metodēm, kas pieejami par www.bausch-pharma.lv .com piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar www.bausch-pharma.lv, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.

1. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet;"Piegāde un apmaksa"tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju.

2. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

3. Postenis Apstrādes Laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā.

1.Jums ir 5 dienas, lai izlemtu, ja šīs preces ir piemērots tieši jums pēc tam, kad esat saņēmis.

2.Jūs varat atgriezties vai apmainās unworn,nemazgājies,nemainītā veidā,nebojāta priekšmetus, oriģinālajā iepakojumā, ieskaitot jūsu pasūtījuma Nr.

3.Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.

4.Lai slove jūsu problēmu, cik drīz vien iespējams,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un pastāstiet mums savu atgriešanās sezonā.

5.Pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu atgriešanās sūtījumu info un uzskaites Nav.mēs atmaksāsim jūsu naudu uz jūsu kontu 3-10 darba dienas.

6.Mēs esam tik žēl par to, ka, saņemot preci, kas ir, nevis to, ko patiesībā vēlaties pasūtīt, vai nav tāds pats kā attēlos redzamas vai apraksts, kas saka uz tīmekļa lapas.

7.Visas kleitas ir kopijas no web lapas,kas nav tieši tas pats absolūti.bet mēs centīsimies mūsu labāko, lai padarītu kleitu tuvu, lai bildes.tāpēc, lūdzu, iegādāties racionāli.lai gan tas ir lēti.

Tagi: roce kāzu kleita, līgavas kleita columb, augstas līgavas kleita, ip kāzu kleitas, ldo kleitas, undefined bikses, pielāgota līgava kleita, mežģīņu kāzu kleita, kāzu kleitu colo, yde kāzu kleitas.


  • Zīmola Nosaukums - taroandeddo
  • Grūtniecēm - Jā
  • Vilciens - Tīrīšana/ Otas Vilcienu
  • Iebūvēts Krūšturis - Jā
  • Modeļa Numurs - WD535
  • Faktisko Attēlu - No
  • Kāzu Kleitu Audums - Organza
  • Stils - Classic
  • Izgriezums - Laivu Kakla
  • Piedurknes Garums(cm) - Bez piedurknēm
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Kleitas Garums - Grīdas Garums
  • Siluets - A-LĪNIJAS
  • Izcelsmes vieta - Ķīna
  • Atpakaļ Dizainu - rāvējslēdzēju
  • Apdare - Plisēt
  • Jostasvietu - Dabas Faktori
  • Vienuma Tips - Kāzu Kleitas
  • Modes Elements - vienkāršs
  • Piedurknes Stils - Puff Piedurknēm
Mamngogl 2021-12-19
Labāko kleitu, man būtu sapņojis!!! Pārdevējs bija tik mīksts un viegli strādāt ar. Visas custom mērījumi bija perfekta. Paldies ļoti daudz! Es mīlu šo kleitu uz visiem laikiem
Beogradie 2022-01-05
Kleita ir apdullināšanu persona un pārdevējs bija absolūti pārsteidzošs. Viņi vēlreiz pārbaudīt savu mērījumus, lai pārliecinātos, ka man bija pasūtījis pareizo izmēru, jo man nav saprast, kāzu kleitu izmēri ir nedaudz atšķirīgas. Kleita arī nosūtīti taisnība, laika aprēķinu. Nevar gaidīt, lai valkāt to!
Iulia Lieontieva 1999 2022-01-17
Man patīk šī kleita ir tik daudz! Un es esmu tik satraukti, lai valkāt to, lai manas kāzas. Tik krāšņs, der ideāli un nāca ātrāk, nekā es domāju, tas būtu.
Sdfghjk60 2022-01-18
Absolutly dievišķo! Tāpēc laimīgi un apmierināti ar kleitu - tā diezgan reālajā dzīvē!
Sabrina Du 36 2022-01-11
Šī kleita ir skaisti uztaisīt.

Atstāt atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Jauns
Rudens un Ziemas garām Piedurknēm Kāzu Kleita Sirēna Ilūziju Mežģīnes Backless Līgava Kleitas Appliques Līgavas Kleita Drēbes De Mariée
Rudens un Ziemas garām Piedurknēm Kāzu Kleita Sirēna Ilūziju Mežģīnes Backless Līgava Kleitas Appliques Līgavas Kleita Drēbes De Mariée Silts Padomi: 1. Cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki. 2. Mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu measurments ja jūs izvēlaties, €150.43 €105.30
Jauns
Vienkāršs Dizains Satīna Kāzu Kleitas Strapless Līnijas Satīna Grīdas Garums Lēti Beach Kāzu Kleitas Vestidos De Fiesta
Vienkāršs Dizains Satīna Kāzu Kleitas Strapless Līnijas Satīna Grīdas Garums Lēti Beach Kāzu Kleitas Vestidos De Fiesta Laipni Lūgti Mūsu Veikalā 1. Kleitas nav nevienas accessaries, piemēram, plīvuri, cimdi, apakšsvārki iekšpusē un tā tālāk.Cenu noteikšana ir tikai kleita!Ja jūs vēlaties accessaries, lūdzu, sazinieties ar mums! 2.ja jums vietu pasūtījumu, €103.15 €77.37
Jauns
Modes Boho Kāzu Kleitu Mīļotā-Line Līgava Kleitas Bez Piedurknēm, Pie Pleca Mežģīnes-Up Vestidos De Novia 2022
Modes Boho Kāzu Kleitu Mīļotā-Line Līgava Kleitas Bez Piedurknēm, Pie Pleca Mežģīnes-Up Vestidos De Novia 2022 Silts Padomi: 1. Cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki. 2. Mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu measurments ja jūs izvēlaties, €120.09 €86.47
Jauns
UZN Ziloņkaula-Line Mūsdienu Kāzu Kleitas Liekšķere Izgriezums, bez Piedurknēm Mežģīnes Līgava Kleitas Plus Lieluma Šifona Kāzu Kleita
UZN Ziloņkaula-Line Mūsdienu Kāzu Kleitas Liekšķere Izgriezums, bez Piedurknēm Mežģīnes Līgava Kleitas Plus Lieluma Šifona Kāzu Kleita Laipni lūgti Mūsu Kāzu Kleitas interneta Veikals Mēs esam profesionāla Kāzu Gadījumā, Kleitas fabrika, kas atrodas Sudžou Pilsētas Ķīna un mēs nodarbojas līnija kopš 2012. gada. Mēs piedāvājam pielāgot pakalpojumu,stilu ,krāsu un izmēru €135.92 €82.91
Jauns
HERBURNL Elegants Mežģīņu un Tilla Liekšķere Kakla Trīs Ceturtdaļu Piedurknēm Kāzu Kleita Kleitas Tīrīšana Vilcienu Ilgi Sievietes Puses Vakara
HERBURNL Elegants Mežģīņu un Tilla Liekšķere Kakla Trīs Ceturtdaļu Piedurknēm Kāzu Kleita Kleitas Tīrīšana Vilcienu Ilgi Sievietes Puses Vakara Laipni lūgti Mūsu Veikalā Paldies, ka izvēlējāties mūsu uzņēmums, lai padarītu kāzu kleitu par jums.Mums ir ļoti bagāta pieredze starptautisku zīmolu, kāzu kleitu ražošana.Mēs esam apņēmušies nodrošināt augstas klases pircējus ar saviem €114.72 €63.10
Jauns
2022 Vilinošs, Spīdīgs Organza Kāzu Kleitas Kroku Mīļotā Laternu Piedurknēm Fāzēm Vērtnes Slaucīt Vilcienu Oficiālu Kāzu Kleitas
2022 Vilinošs, Spīdīgs Organza Kāzu Kleitas Kroku Mīļotā Laternu Piedurknēm Fāzēm Vērtnes Slaucīt Vilcienu Oficiālu Kāzu Kleitas elcome Mūsu Veikalā 1 .Profesionāla Kāzu Kleitu Ražošana 2 : OEM ir Pieejami, Pircēju Etiķetes Pieņemt 3 .Uzticami Maksājumu Darījuma Internetā 4. Minimālais Pasūtījuma Daudzums 5 .Brazīlijas draugiem pievērsiet €134.97 €80.98
Jauns
Tilla Pērles Sirēna Kleitas Appliques Mežģīnes Sexy V-Neck Kāzu Kleita Kāzu Kleitas Redzēt Cauri Backless Vestido De Novia 2020
Tilla Pērles Sirēna Kleitas Appliques Mežģīnes Sexy V-Neck Kāzu Kleita Kāzu Kleitas Redzēt Cauri Backless Vestido De Novia 2020 Kāzu kleitas ir aprīkots apģērbu.Tāpēc kāzu kleitu mija ir kopīgs un kas varētu būt nepieciešama.Visi mūsu tērpi ļauj vienu izmēru uz augšu vai uz leju, lai jūsu mieru.Jūs varat mainīt lokāli, kad jūs to saņem.Līgavas izmēri neatbilst jūsu €169.67 €117.07
Jauns
AIJINGYU ilgi pusei sieviete kāzu kleitu, daudz līgavas kleitas ir 2021. WU262
AIJINGYU ilgi pusei sieviete kāzu kleitu, daudz līgavas kleitas ir 2021. WU262 €36.63
Jauns
"Eiropa 2020" Ilūzija Garām Piedurknēm Āfrikas Kāzu Kleitas Sirēna Mežģīņu Aplikācijas Taures Kāzu Kleitas Tīrīšana Vilcienu Kāzu Kleitas €134.97 €94.48
Jauns
Sexy Ilūziju Atpakaļ ar garām piedurknēm ar Mežģīņu Mermaid Kāzu Kleita Ir 2021. Eiropā Jaunu Pērles Frēzēšana Appliques Baltās Līgavas Kleitas Vestidos
Sexy Ilūziju Atpakaļ ar garām piedurknēm ar Mežģīņu Mermaid Kāzu Kleita Ir 2021. Eiropā Jaunu Pērles Frēzēšana Appliques Baltās Līgavas Kleitas Vestidos Sexy Ilūziju Atpakaļ ar garām piedurknēm ar Mežģīņu Mermaid Kāzu Kleita Ir 2021. Eiropā Jaunu Pērles Frēzēšana Appliques Baltas Kāzu Kleitas KRĀSU DIAGRAMMAS €160.03 €121.62
Jauns
Pasakains Bumbu Kleita Mežģīņu Kāzu Kleita Ar Garām Piedurknēm Ir 2021. Līgava Kleita Aplikācijas Redzēt Cauri Top Kāzu Kleitas Vestido De Noiva
Pasakains Bumbu Kleita Mežģīņu Kāzu Kleita Ar Garām Piedurknēm Ir 2021. Līgava Kleita Aplikācijas Redzēt Cauri Top Kāzu Kleitas Vestido De Noiva Pircējam Paziņojums 1. Visas kleitas mēs, kas būs nedaudz atšķiras no sākotnējā attēlu, jūs redzēt šajā vietnē , un izmērs būs vairāk vai mazāk, liels vai mazs, no 1 līdz 3 cm. 2.Ja esat veicis pasūtījumu ,mūsu apstrādes €231.97 €115.98
Jauns
Baltā Kāzu Jumpsuit Divi Gabali Spageti Satīna Potītes Garums Beach Kāzu Kleitu Vienkāršu Līgavas Kleitas Dārza Valsti stils
Baltā Kāzu Jumpsuit Divi Gabali Spageti Satīna Potītes Garums Beach Kāzu Kleitu Vienkāršu Līgavas Kleitas Dārza Valsti stils Izmēri Foto Parādīt To, kā pasākums Biežāk UZDOTIE jautājumi 1.man vajag citu krāsu un pielāgoto izmēru,bet es nevaru izvēlēties to, kad es ielieku šo rīkojumu, ko man darīt?Protams, mēs varam pielāgot izmēru un krāsu €178.35 €151.60
Jauns
Kāzu Kleita Ir 2021. Jaunā Luksusa Pilnu Piedurknēm Sexy V-neck Līgava Kleita Ar Vilcienu Bumbu Kleita Princess Classic Kāzu Kleitas
Kāzu Kleita Ir 2021. Jaunā Luksusa Pilnu Piedurknēm Sexy V-neck Līgava Kleita Ar Vilcienu Bumbu Kleita Princess Classic Kāzu Kleitas [xlmodel]-[custom]-[39070] Describtion Par lielums Jo kāzu kleita ir īpašs apģērbs, manuāla mērīšana ar 1-2 cm kļūdas, lūdzu, saprast. Paldies Mums ir šie izmēri, lai jūs varētu izvēlēties tagad, varat noklikšķināt €65.51 €44.55
Jauns
Princese-line Kāzu Kleitu 3D Ziedi Appliques Līgava Kleitas Backless Mūsdienu Dizaineru Kāzu Kleitas Vestidos De Novia
Princese-line Kāzu Kleitu 3D Ziedi Appliques Līgava Kleitas Backless Mūsdienu Dizaineru Kāzu Kleitas Vestidos De Novia Silts Padomi: 1. Cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki. 2. Mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu measurments ja jūs izvēlaties, €158.27 €110.79
Jauns
Mežģīnes Spageti Siksnas Mermaid Kāzu Kleitas Vestido De Noiva Sexy Backless свадебное платье oficiālā Puse Kleitas Tīrīšana Vilcienu
Mežģīnes Spageti Siksnas Mermaid Kāzu Kleitas Vestido De Noiva Sexy Backless свадебное платье oficiālā Puse Kleitas Tīrīšana Vilcienu Laipni lūgti mūsu veikalā Piezīme: 1, sapulču dažādas prasības no dažādiem pircējiem, mums ir preces noliktavā un pēc pasūtījuma, kādas īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums! 2 prece nav nevienas piederumi, piemēram, auskari, krelles, €125.23 €62.62
Jauns
Vienkārši Boho Kāzu Kleitas Sievietēm Sirēna Spageti Siksnas Sexy Bohēmijas Līgava Kleita Beach Kāzu Kleitas Vestido De Noiva
Vienkārši Boho Kāzu Kleitas Sievietēm Sirēna Spageti Siksnas Sexy Bohēmijas Līgava Kleita Beach Kāzu Kleitas Vestido De Noiva 1.Rūpnīcas Tiešā Cena Mums ir sava rūpnīca un galvenokārt darīt High-End Kāzu Kleitas un Formālās Kleitas.Mēs piedāvājam Augstākās Auduma, Veltīt Meistarība, Precīzu Mērījumu un Pilnīga QC sistēmu.Mūsu produkti ir rentablas, un mēs €111.22 €85.64
Jauns
Elegants Kāzu Kleitu 2022 Liekšķere Kakla Mīksta Tilla Līnijas, Līgavas Kleitas Tīrīšana Vilcienu Custom Size Drēbes De Mariee Kāzu Kleitas
Elegants Kāzu Kleitu 2022 Liekšķere Kakla Mīksta Tilla Līnijas, Līgavas Kleitas Tīrīšana Vilcienu Custom Size Drēbes De Mariee Kāzu Kleitas 1. Kā godīgs pārdevējs, mēs garantējam, ka kleita būs 90%- 99% pats kā sākotnējā attēlā redzams . Ja jūs vēlaties,&nb sp;100% tieši to pašu, lūdzu, piedod.Nav divu tieši tas pats l karnīzes pasaulē.Mēs nevaram garantēt, tāpēc, lūdzu, €192.79 €115.68
Jauns
Elegants Balts Tills Kāzu Kleita Ar Mežģīnēm garām Piedurknēm Plus Lieluma Līniju Līgavas Kleita Sieviete Pogu Atpakaļ Свадебное платье
Elegants Balts Tills Kāzu Kleita Ar Mežģīnēm garām Piedurknēm Plus Lieluma Līniju Līgavas Kleita Sieviete Pogu Atpakaļ Свадебное платье €149.12 €76.05
Jauns
Aedmgh Mermaid Kāzu Kleitas 2022 Mīļotā Bez Piedurknēm Slaucīt Vilcienu Vestido De Novia Mežģīnes Appliques Apvalku Drēbes De Mariee
Aedmgh Mermaid Kāzu Kleitas 2022 Mīļotā Bez Piedurknēm Slaucīt Vilcienu Vestido De Novia Mežģīnes Appliques Apvalku Drēbes De Mariee Silts Padomi, pirms jums iegādāties preces, Mēs ne tikai padarītu kāzu kleitas no standarta izmēra,bet arī piedāvāt jums custom-made pakalpojumi.Ja jūs izvēlēties custom produktiem,lūdzu, sniedziet mums ar savu izmēru parametri.(kā parādīts €520.57 €260.28
Jauns
O Kakla Tilla Kāzu Kleitas Līnijas Mežģīnes Appliques Līgavas Kāzu Kleitas Bez Piedurknēm Vestido De Noiva Grīdas Garums Pasūtījuma
O Kakla Tilla Kāzu Kleitas Līnijas Mežģīnes Appliques Līgavas Kāzu Kleitas Bez Piedurknēm Vestido De Noiva Grīdas Garums Pasūtījuma Laipni Lūgti Mūsu Veikalā 1. Kleitas nav nevienas accessaries, piemēram, plīvuri, cimdi, apakšsvārki iekšpusē un tā tālāk.Cenu noteikšana ir tikai kleita!Ja jūs vēlaties accessaries, lūdzu, sazinieties ar mums! 2.ja jums vietu pasūtījumu, €110.87 €88.69
Jauns
Sevintage Organza Boho Kāzu Kleitas Vidum Teļš Sexy Backless Puff Piedurknēm Beach Līgava Kleita Princese Kāzu Kleitas Plus Lieluma
Sevintage Organza Boho Kāzu Kleitas Vidum Teļš Sexy Backless Puff Piedurknēm Beach Līgava Kleita Princese Kāzu Kleitas Plus Lieluma Customized Izmērs Krūtis ___collu vai ___cm, Vidukļa ___collu vai ___cm, Gurni ___collu vai ___cm, Gravu hem(ar kurpēm) ___collu vai ___cm , Jūsu Augstums(ar kurpēm) ___collu vai ___cm, Roku Garums ___collu €203.21 €101.61
Jauns
JEHETH Backless Laukumā Apkaklīte, Satīna Mermaid Kāzu Kleitu Sexy White Spageti Siksnas Boho Šiks Kāzu Kleitas vestidos de novia
JEHETH Backless Laukumā Apkaklīte, Satīna Mermaid Kāzu Kleitu Sexy White Spageti Siksnas Boho Šiks Kāzu Kleitas vestidos de novia Laipni lūgti mūsu veikalā, Piezīmes: 1.Lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,jo izmēru, varbūt €173.81 €112.98
Jauns
Verngo Modernas Līnijas, Zīda Satīna Kāzu Kleitas Puff Garām Piedurknēm, V Veida Kakla Roku Darbs Ziedi Slaucīt Vilcienu Kāzu Kleitas Pasūtījuma
Verngo Modernas Līnijas, Zīda Satīna Kāzu Kleitas Puff Garām Piedurknēm, V Veida Kakla Roku Darbs Ziedi Slaucīt Vilcienu Kāzu Kleitas Pasūtījuma Ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.Krūtis =___cm/collas 2.Vidukļa =___cm/collas 3.Gurni =___cm/collas 4.Gravu €101.23